Read this before FOLLOW my blog, i will delete rude people.TQ.

..ATHIRAH AL QUDSY..
Assalamualaikum, nama saya Siti Athirah Al Qudsy, memang pelik nama saya sebab saya berketurunan Arab . Saya Tinggal di Cheras Bandar Tun Hussein Onn dan di lahirkan di hospital Besar Tuanku Ampuan Rahimah,Klang. saya seorang yang simple,tak kesah kan orang,selfish,pendiam,dan happy go lucky. Jika anda ingin berkawan dengan saya, sila lah follow jika tak suka kan saya tolong jgn singgah blog saya. Saya tidak suka kan orang yang ingin mengambil tahu pasal life saya, setakat tahu nama saya, tinggal di mana pun sudah cukup,sebab ianya akan merimaskan saya. Saya suka orang yang hormat kan saya, dan seorang yang kelakar. Saya paling tidak suka orang yang ingin mengambil kesempatan ke atas diri saya setakat nak berkawan dengan kawan2 saya yang lain,orang mcm ni boleh lah BLAH dari hidup saya.Okay,sekian terima kasih .

Follow me if you can be nice to me :]

XOXO


Scrollboxes

Girl with ribbon

Saturday, 11 June 2011

Nama saya Athirah ...

di tulis oleh athirah at 05:24
Hye ! Nama Saya Athirah ...
video
Neh video time last year, time neh baru knl Holic . yang suke interview orang tuh Peakay name dia. dan dan...yang perkenal kan diri dia tuh bro, kitaorang panggil dia bro, sbb die lagi tua dari kitaorang.dia sgt best dan suke berak! haha :D tyme neh dkt IOI MALL kulai,jb...stubborn ad perform .

0 xoxo:

Post a Comment

TYRA

 
Created by Tyraalqudsy.blogspot.com
XOXO