Read this before FOLLOW my blog, i will delete rude people.TQ.

..ATHIRAH AL QUDSY..
Assalamualaikum, nama saya Siti Athirah Al Qudsy, memang pelik nama saya sebab saya berketurunan Arab . Saya Tinggal di Cheras Bandar Tun Hussein Onn dan di lahirkan di hospital Besar Tuanku Ampuan Rahimah,Klang. saya seorang yang simple,tak kesah kan orang,selfish,pendiam,dan happy go lucky. Jika anda ingin berkawan dengan saya, sila lah follow jika tak suka kan saya tolong jgn singgah blog saya. Saya tidak suka kan orang yang ingin mengambil tahu pasal life saya, setakat tahu nama saya, tinggal di mana pun sudah cukup,sebab ianya akan merimaskan saya. Saya suka orang yang hormat kan saya, dan seorang yang kelakar. Saya paling tidak suka orang yang ingin mengambil kesempatan ke atas diri saya setakat nak berkawan dengan kawan2 saya yang lain,orang mcm ni boleh lah BLAH dari hidup saya.Okay,sekian terima kasih .

Follow me if you can be nice to me :]

XOXO


Scrollboxes

Girl with ribbon

Monday, 1 August 2011

Salam al mubarak :)

di tulis oleh athirah at 09:06 0 xoxo
Assalamualaikum, ramadhan dtg lagi... ku harap dpt lebih keberkatan di bulan ramadhan kali ni, mcm bln ramadhan tahun lps , aku ad buat solat tasbih . Solat tasbih perlu kita buat sekali seumur hidup .mmg lama nk buat solat tuh, tapi seronok kalau kita buat secara berjemaah . Waktu paling afdal pada pukul 3pagi . Kawan2 try lah buat solat tasbih secara beramai2 , mesti seronok di bulan ramadhan ni . Kali ni, aku berharap sgt dpt puasa penuh , aku tau bukan impian aku je, tapi impian wanita2 dekat luar sana pon, drg mesti impikan puasa pnuh kan ? haha . supaya xpayah nk ganti2 puasa tahun dpn . Ramadhan kali ni, aku nak buat solat sunat banyak2 . kalau boleh setiap mlm :) insyallah ...Okay lah, Selamat menyambut bulan ramdhan & selamat berpuasa .

Cerita di bulan ramadhan :-

Cerita1
Aku : Ummi, masak ap tu ? sedap nye ...yum yum .
Ummi : Nak masak untuk bukak puasa lah ...
Aku : ermmm..sedapnya bau ...mesti sdp . xsbr nk rasa .
Ummi : Ierah ! mai kejap...
Aku : Ad ap ummi ?
Ummi: cuba rasa , ...sdp x? ummi rase mcm masin skit .
Aku: ermm...okay lah tu..mn ad masin.sdp je..
(2min.......)
Aku: Eh? ummi rase tadi ? eh ? kan kita puasa ??

Hahahahahahaha ..:D

Cerita 2:
Ummi : Ierag, cpt sikit, ummi nk gy terminal hantar ierah ni, xnk lambat2
Aku: okay, tapi awalnya...(ermm..biarlah,)
Ummi: Skang pukul bpe ierah?
Aku: baru pukul 3.30,bus ierah pukl 5.30..nape nk gy awal?
Ummi:boleh kita gy minum kopi sembang2...
Aku: gila ap? kan puasa?

Hahahahaha..(padahal dh sampai terminal,so dok tunggu lama kat situ 1jam stgh,mula2 gy awal pasal nk gy minum kopi,padahal puasa...)
 
Created by Tyraalqudsy.blogspot.com
XOXO